דימום מהאף מתוך שינה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/09/2014 | 11:41 | מאת: מורן

שלום רב, אתמול בלילה ירד לי דם מהאף. חברה שישנה לידי אמרה ל שהיא ראתה שגירדתי באך ואז התחיל לרדת הרבה דם. בלי קשר אצלי זה ידוע שכל מעבר עונה בעיר בחודשי הקיץ יורד לי דם מהאף. הייתי אצל מומחה שאמר שיש לי כלי דם קטנים שמתפוצצים. אחרי שירד לי הדם בלילה הרגשתי כאב ראש וכאב באף. הדימום נעצר יחסית מהר שלחצתי על הנחיירים והורדתי ראש למטה.לא אחורה. השאלה שלי היא כזאת. אני שתיתי יין בערב שלפניי האם יש סיכוי שהתייבשתי? כי אלכוהול עוד יותר מייבש. האם זה מסוכן? גיל: 29 בריאה בדרך כלל. מעשנת. כרגע נמצאת בתהליך הרזיה בקבוצת התמיכה של חלי ממן. אשמח למענה תודה רבה. מורן

לא ניראה שקשור ליין. יש קשר עם זה שגרדת ותצעת את האף. באם עדיין יש בעיה - ראוי להבדק ולקבל תשובה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר