שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

04/09/2014 | 20:32 | מאת: מאו

היי, סבא בן 84. סובל מנחירות חלשות, והפסקות נשימה קלות. בנוסף עם לחץ דם מאוזן אך דיאסטולי נמוך. האם לדעתך צריך מרפאת שינה או לא? יש עייפות אך לא יודעים אם זה מצפייה או עייפות. בנוסף, בבדיקת רופא יצא תקין, אך ישנה הגדלה של הקונכיות, ואף יבש, הרופא נתן סטראונז - לגביו, לקחת חודש או חודשיים? צריך לחזור לרופא אחרי איזה תקופה? בנוסף, איך יודעים מה לשים- האם התרופה אמורה להביא לשיפור, לא ומה עושים בכל אחד מהמצבים, ממשיך או מפסיק? ומה עושים עם הקונכיות?

מגוון של שאלות שלא ניתן (לפחות לי) לענות בצורה ענינית - נדרשת בדיקה והעמקה של הנתונים - לגבי תרופות - מבנה גוף ועוד. ממליץ פניה לרופא אאג לבדיקה ולמענה עניני לשאלות.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר