נחיריים +

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

27/08/2014 | 13:35 | מאת: פוצי

שלום היתה לי נזלת צהובה בכמות מועטה ללא סימני מחלה כלל,הופיעו סימני דם לאחר קינוח הרופאה ראתה פצע ומקום מגורה,כמו כן הופיעו לי שתי נפיחויות בצידי האף בערך באמצע בחלק הרך זה מעל חודשיים מדי פעם הן פחות נפוחות ... טופלתי במשחה "בקטורבן" לאף (הפסיק את הדימום והרגישות באף) הנפיחות לא ירדה וטופלתי ב : סידרה של 5 ימים עם "רוליד" סידרה של "אופלוקסצין" ועוד סידרה של 10 ימים עם "רוליד" הנפיחויות מסרבות להעלם !!! מדי פעם מקרינות מעט אי נוחות לכיוון המצח בבדיקות הדם אין סימני דלקת כמו כן אין חום אני אלרגי לפניצילין !!! מה זה ומה ניתן לעשות לגביהם ? אולי קומפרסים חמים ...מי מלח ...אולי הם יעלמו לבד ... תודה לך - כבר לא יודע מה לעשות

27/08/2014 | 16:42 | מאת: פוצי

הנפיחיות הן חיצוניות בצידי האף ,רואים ומרגישים אותן מבחוץ תודה שוב

בעקרון נישמע כמו דלקת - זיהום שניתן היה לצפות שיחלוף תחת הטיפול שאתה מתאר. אני מבין שלא ניגמר "הסיפור" ולכן יש ערך רב לבדיקת אאג והתיחסות ספציפית לאפך (ולך ).

07/09/2014 | 09:24 | מאת: פוצי

עדיין לא עבר ... התשובה שלך הגיע דרך פורום "כאב גרון" שוב תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר