שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/08/2014 | 17:50 | מאת: שושי

שלום רב ניגשנו לרופא אף אוזן גרון בעקבות ריבוי נזלת של הילדה בת 8 וחצי לאחר ביצוע צילום נמסר לנו שיש לה שקד שלישי רציתי לדעת קצת פרטים על הניתוח והאם לא נעשה האם זה מסוכן הבנתי שזה יכול לעבור מעצמו רק להיות במעקב הרופא אמר לעקוב אם הילדה נוחרת רציתי לדעת למה מזה קשור אשמח לכל מידע נוסף בתודה מראש

שקד שלישי ADENIODS מוגדל שחוסם את המבואה האחורית - הפתח האחורי- של האף יכול להסביר קושי נשימתי. דלקת כרונית שם - את הנזלת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר