סיוע בתשובה לגבי גוש באונה השמאלית של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/08/2014 | 15:17 | מאת: מלכה

דר' צינמון שלום, אודה על עזרתך לתשובה שקיבלתי אודות אונה שמאלית בבלוטת התריס, ויש לי תור לרופא רק לעוד 3 שבועות לקבלת תשובה. האונה הימנית בגודל תקין במימדים - 0.9 על 1.3 על 4.6 ס"מ, עם מרקם מעט בלתי הומוגני. מימין, שתי בלוטות לימפה בגודל מראה סונגרפי תקינים. האונה השמאלית מוגדלת במימדים: 2.4 על 3.3 על 5.6 בעלת גבולות חדים. הודגמו הסתיידויות גסות וזעירות בתוכן. משמאל, בלוטת לימפה מוגדלת בקוטר 1.6 ס"מ במרה סונגרפי תקין. תודה מראש על תשובתך, המשך יום טוב. מלכה

תוך התיחסות ר ק ל US - ומבלי להתיחס לכל הרקע שלך ולמה בוצע ה US ומי את (רפואית) - שזו ממש טעות - יש מקום לשקול ברור הממצא משמאל - ניראה שהחסרת שורה המתארת את הממצא עצמו.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר