סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/08/2014 | 08:55 | מאת: יפית

שלום דר צינמון, אני סובלת מסינוסיטיס כבר כמה שנים טובות, פעם אחרונה הייתה לי דלקת קשה שהגיע למצב דמי, כל פם שהייתי מקנחת היה יוצא נוזל צמיגי ואדום. נכון לעכשיו אני עם כאבי תופת בצד שמאל של הפנים( אזור הגבה והלחי). לא מצליחה לישון מעוצמת הכאב לקחתי אקמול ולא משהו חזק יותר עקב הריון שבוע 30. אף רופא לא טרח לשלוח אותי לבדיקות מעמיקות. נכון לעכשיו, מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב הוא בלתי נסבל. תודה רבה, יפית.

תרופות נגד כאב - מי מלח לאף - בדיקת אאג פשוטה והחלטה על טיפול אנטיביוטי -באם מתגלה צורך בבדיקה. להזכיר! - לא כל כאב ראש הינו סינוסיטיס !

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר