נגע תחת הלשון ברצפת הפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/08/2014 | 15:26 | מאת: אוריתה

שלום רב, לפני כחודש ימים הופיע לי נגע ללא כאבים תחת הלשון. הוא ממוקם ברצפת הפה ובצמוד לחניכיים. נראה שהוא מתמלא בנוזל וצבעו ורוד ולפעמים נראה שיש לו "ראש". הנגע מתשנה מזמן לזמן: לעתים גדול ולעתים קטן, לעתים נעלם ואז מופיע שוב. באחד הימים היה גדול ומורגש ולאחר מספר שעות נעלם לחלוטין. ביקרתי אצל רופא שיניים שאמר שברגע זה הוא לא רואה כלום ושיתכן שמדובר בבלוטת הרוק שנסתמת. לא ברור לי כיצד לפעול, למי לפנות והאם להיות מודאגת. תודה

נישמע אכן מתאים למה שתאר רופא השינים . רצוי לבדק בעת שהממצא חוזר - לא לפוצץ אותו ולהבדק - אף אוזן גרון או רופא פה ולסת הינם המכותבים הנכונים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר