מחיצה זזה לאחר 15 שנה מניתוח וסחוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/08/2014 | 13:47 | מאת: נועה

עברתי ניתוח אף קוסמטי ורפואי לפני כ 15 שנים. הניתוח לא היה מוצלח במובן זה שהמחיצה לא תוקנה בצורה טובה ממש והיא עקומה(נוטה לצד ימין בתוך האף). חיצונית לא נראה שיש בעיה כלשהי והאף נראה בסדר גמור. בזמן האחרון אני מרגישה יותר ויותר כאבים בקצה האף שזה הסחוס. אני חושבת שהמנתח "קרע לי את כל הסחוס" אני מרגישה ריחות מוזרים בתוך האף לפעמים וחוששת מאוד.. איך עליי לטפל?

סביר שמדובר בדלקת דווקא ולא בהכרח בתזוזה של מחיצה- רצויה בדיקת אאג בסיסית.

24/08/2014 | 23:29 | מאת: נועה

תודה רבה ד"ר על המענה! אודה באם תוכל להשיב גם על: אני סבורה שהמחיצה אכן זזה, בנוסף לדלקת שקיימת וזה דיי הגיוני שתהייה דלקת, אבל המחיצה כמעט ו"קורעת" את העור שבמחיצה ולכן יש ריחות ודלקת. האם הגיוני? במידה ועליי לנתח, לאם עליי ללכת להיבדק? האם כל רופא אף אוזן גרון? האם רופא בעל התמחות מסויימת? האם רופא אא"ג בעל התמחות ראש וצוואר רלוונטי לבעיה בכלל? או שעדיף עם התמחות פלסטית? מה השילוב התמחויות המתאים והמדוייק לדעתך? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר