סינוזיטיס המלווה בתחושת בחילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/08/2011 | 19:03 | מאת: חני

שלום מזה מס' שנים אני סובלת מסינוזיטיס כרוני שחוזר ונעשה מוגלתי אחת למס' חודשים.משום מה בשלןשת הפעמים האחרונות זה מלווה בתחושה של בחילה. אני משתדלת להמנע מאנטיביוטיקה כל עוד זה אפשרי ונעזרת בדקסמול סינוס או קולד.נאמר לי שאולי התחושה בקיבה נגרמת מהתרופה אבל הפעם אני סובלת למרות שאנני נוטלת תרופות ובכל זאת יש בחילה. אציין שסבלתי לפני מס' חודשים מהליבטור אבל הבדיקה האחרונה מראה שאין חיידק. מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות? כיצד אני יכולה להקל על עצמי ובאיזו תרופה מומלץ להשתמש ? תודה

סינוסיטיס לכשעצמה לא מלווה בבחילה לפיכך צריך לבדוק (סדיקת רופא) גורמים אחרים במחלת המיגרנה למשל - כאבי הראש מלווים לא פעם בבחילה - אולם אין מוגלה בסינוסים במצב זה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר