גוש קטן מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

31/07/2014 | 11:16 | מאת: רון

שלום דר, לפני כשבועיים פניתי לרופא א.א.ג כדי לברר לגבי נפיחות בצד שמאל של הצוואר, משהו שמוכר לי מילדות (אני בן 31), הוא שלח אותי לבדיקת אולטראסאונד שאלה תוצאותיה: הודגמה לימפאדנופטיה מינימלית שפירה, תת עורית, משני הצדדים, עד 2•3 ממ. יתר הבדיקה- תקינה אין ממצא חשוד.. חזרתי אליו והוא אמר שאלה בלוטות לימפה נפוחות ושאין מה לדאוג. היום בבוקר גיליתי שיש לי עוד איזה נקודה קטנה בולטת , קצת מתחת לאוזן שמאל, שזה בערך כמה ממ מעל האיזור שנבדק באולטראסאונד.. האם לדעתך יש צורך לחזור אל הרופא ולבקש עוד בדיקת אולטרא סאונד? או שהבדיקה הקודמת כיסתה גם את האיזור הזה, ואם היה ממצא הוא היה נקלט בבדיקה? או בפשטות.. האם הבדיקה מתמקדת רק בנק הספציפית שהיא ממוקמת עליה או שהיא קולטת קצת יותר רחב? תודה וסליחה על השאלה הארוכה..

נישמע כבדיקה תקינה. באם אתה מודאג - פנה שנית לרופא שבדק אותך והערכתו החוזרת תתן לך תשןבה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר