שימוש בטיפות ומשחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/07/2014 | 05:38 | מאת: שגיב

יש לי דלקת באוזן מזה שבוע ושבוע שאני לוקח טיפות לאוזן ומשחה למריחה על האזור. הדלקת הפסיקה לכאוב גם אם נוגעים בה והיא פשוט לא כואבת אך יש עדיין קצת נפיחות. הבעיה היא שבמקום לשים 3 טיפות ארבע פעמים ביום שמתי כל יום רק פעם אחת(אני טיפש חסר אחריות אני יודע),עכשיו רציתי לדעת אם יש צורך בלהמשיך לקחת עד הטיפות והמשחה עד שהנפיחות תעלם לגמרי או שלא כדאי ואם אני אקח בטעות יותר מהדרוש יגרם לי נזק(הכוונה היא האם נטילה מיותרת של טיפות אוזניים מסוג דזורן ומשחה מסוג פריגו אפלומצין יכולה לפגוע בי)?

תשובה מאוחרת - אתה כבר יודע את התוצאה. בעקרון - רצוי טיפול כפי שהונחת אחרת יש מצב שהדלקת שלא חלפה - תחזור.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר