אזניים נסתמות ומשתחררות לסירוגין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/07/2014 | 12:54 | מאת: דניאלה

בת 39, בריאה. אני סובלת כבר שבועיים מאזניים הנסתמות ומשתחררות לסירוגין (בשני הצדדים). אין ירידה בשמיעה ואין כאבים ולא סבלתי לאחרונה מדלקת אזניים/צינון, לא טסתי ולא צללתי. בדיקה של רופא אאג מלפני שבוע היתה תקינה ולא העלתה ממצאים (תופיות מאווררות, תקינות, אין רגישות בפרקי הלסת, מבחן rinne חיובי משני הצדדים ומבחן weber מרכזי). האם לחכות שיעבור לבד או שעליי לבצע בירורים נוספים? התחושה לא נעימה...

ממליץ לחכות עוד כשבוע - יש סיכוי שיחלוף. במידה ולא - שווה בדיקת אאג נוספת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר