מריחה ריח "פנטום" קבוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/07/2014 | 14:10 | מאת: תת-רנית

בד"כ אני סובלת מתופעה של אלרגיות (לקרדית אבק הבית, צמחים שונים, פריחות ועוד...) שגורמות לנזלת קבועה ומכאן גם לירידה כללית בתיפקוד חוש הריח. לאחרונה, מזה כשבועיים, אני "מריחה" כל הזמן, אבל ממש כל הזמן, ריח של אבק או טחב או עשן או כמו ריח מפלט וכו'...סוג ה"ריח" משתנה מעת לעת, ממקום למקום אבל בודאות אחרים לא מריחים את זה. כלומר משהו נדפק אצלי ברצפטורים או במה שהמוח מפרש כריח אחר ממה שנמצא באמת באויר...? האם זה יכול העיד על בעיה יותר חמורה? האם בכל מקרה כדאי /נדרש להיבדק אצל רופא אא"ג?

רצויה מאוד בדיקה. ברור בהתאמה לממצאים. אפשרי גם ברור במרפאת ריח - דר' שושן במרפאת חץ אאג בוולפסון.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר