דחוף מאוד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/06/2014 | 14:24 | מאת: דחוף מאוד

Aלום לך אתמול בשעה 16:00 פתאום ככה סתם ולפתע התחלתי לחוש כאילו יש לי אטימות באזניים, כאילו סתום לי באזניים, בשני הצדדים. זה מ תחושה כמו שיש משהו תקוע או כמו שמרגישים כשעולים על מטוס ויש לחץ באזניים. זה לא חלף ונלחצתי מאוד כי כל רעש נשמע לי מאוד לא נעים ואני שומעת את כל הסביבה כמו בבס מאוד חזק (מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת). נלחצתי מזה ולכן הלכתי למיון איכילוב ושם הרופא אמר שיש לי הרבה שעווה ושאב עם מכשיר את השעווה. מכשיר ששואב את השעווה, לא עשה לי שטיפה ולא שם טיפות. כשהוא סיים אמרתי לו שאני עדין מרגישה שיש לי סתימה באזניים והוא אמרשזה פסיכולוגי וכמה דקות יעבור.לצערי עד היום זה לא עבר ואני עדין חשה שהאזניים סתומות וזה מציק נורא. יש לציין שאין לי כאבים. שאלתי היא- מהזה יכול להיות? מדוע אני עדין חשה זאת? יכול להיות שהוא לא שאב את כל השעווה? יכולל יות שיש לי נוזלים באוזן? ואם כן אז אייך הוא לא ראה את זה כשהייתי אצלו? ובכלל מה יש לעשות כי אני מיואשת נורא תודה רבה

כניראה לא רלוונטי - אבל בעקרון יכול להיות פקק שעווה שניקויו פותר הבעיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר