פענוח אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/06/2014 | 12:03 | מאת: צילה

צהריים טובים, אני פונה לעזרה כי הטכנאי אולטרסאונד מאוד הלחיץ אותי במעמד הבדיקה הוא אמר בלוטת לימפה חשודה ובסוף בפענוח רשם ללא חשד.. כמו כן ציין "הסתיידות גסה" אודה לעזרתך בנושא להלן הממצאים אונה ימנית גדול ומרקם תקין קשרית היפואואית סולידית 8*9 מ"מ עם הסתיידות גסה בתוכה וזרימות קלושות בתוכה ללא זרימות ערות באונה. אונה שמאלית גדול ומרקם תקין ללא ממצא מוקדי ללא זרימות ערות ללא לימפואדנופטיה צווארית חשודה תודה!

יתכנו מספר אפשרויות כאשר סטטיסטית ככל הניראה מדובר בממצא שפיר ודי שכיח. חשוב הקונטקסט הקליני. ממליץ לחזור לרופא המפנה ולהתיעץ איתו.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר