דיבור מאונף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/06/2014 | 12:35 | מאת: אלעד

אשלום רב אני לקוי שמיעה אך מזה חמש שנים יש לי ירידה שמעתית הולכת וחוזרת אני לפעמיים שומע טוב ולפעמיים איפה לא הייתי נתתננו לי סטרואדים הייתי במחלקה האטנומית נאמר לי שזה פיסכולגי אבל לזה כבר התרגלתי מה קורה זה שלאחרונה החל גם דיבור מאונפף כל הקרובים שלי מעירים לי שמשתנה לי הקול הבעיה שזה הולך ובא אני מדבר תקין ביום יום שלי פשוט זה כאילו משתלט עליי קראתי שיש דבר כזה אי ספיקת חיך עכשיו מה עושים קבעתי תור לאף אוזן גרון האם יש פתרון עד שיגיע התור ? בברכה, אלעד ניסן

אין תחליף לבדקה שרק לאחריה ניתן יהיה להתיחס למה יש ובהתאם לטפל.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר