האוזן מציקה לי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/06/2014 | 13:01 | מאת: מוטי

שלום, לפני כמה זמן אוזן שמאל התחילה להציק לי, לא כואבת יותר מידי שמעתי קצת עמום, באסים בצורה מוגברת. לאחר מס' ימים הלכתי לרופא אא"ג והוא אמר לי שהוא לא רואה כלום ונתן לי הפנייה לבדיקת שמיעה. אני שומע מעולה ובכל מקרה הבדיקה הבאה רק בספטמבר ואין לי מה לעשות עד אז, השאלה אם יש משו שאני יכול לעשות האוזן מציקה לי. מרגיש שהיא נהיית קצת חמה וכאילו לוקחים לפעמים סטטוסקופ ודופקים על המכשיר (רק הרבה פחות כואב)

ממליץ לנסות להקדים הבדיקה ולחזור לרופא שבדקך. אין לי רעיון תאורטי טוב מאשר מה שנאמר לך על ידי רופאך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר