מחנק מתמשך בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/06/2014 | 10:57 | מאת: שלי

היי, בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גרון שבאים והולכים, ויותר מזה- ממחנק בגרון שאני לא מצליחה לנשום וחייבת להשתעל במשך כל היום וזה עדיין לא עובר. רק אחרי שאני מקיאה לפעמים יש הקלה. אני מפסידה ימי עבודה בגלל זה, כבר בדקתי אצל רופא המשפחה שלי והוא אמר שהכול בסדר ושזה יעבור, אבל אני לא מצליחה לחיות עם זה. מה הגורם? תודה!

? תזדקקי לבדיקה של רופא אאג על מנת לצפות בלוע - גרון ורק לאחר מכן ניתן לתת תשובה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר