עיוות בשלד הפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

10/08/2011 | 22:57 | מאת: חושש

אני אמור בקרוב מאוד לעבור ניתוח להוצאת השקד השלישי, כמו כן ניתוח קונכיות תחתונות ויישור מחיצת האף. אני חושש מאוד שנוצר לי עיוות בעצמות הפנים כתוצאה מנשימה מהפה במשך מספר רב של שנים (אני לא בטוח), שלא יוכל להסתדר אף פעם כי אני קרוב לסיום הגדילה (בן 18). אפשר אולי לעשות משהו עם זה? בבקשה, אני בדיכאון...

ודאי שאפשר לעשות. הניתוח יעזור מאוד ביכלת לנשימה האפית וזה הרבה. שנית איזה עיוות? יש מה שיש והניתוח רק ישפר. הכל לטובה! בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר