גרון יבש \ אוזן מציקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/05/2014 | 23:10 | מאת: שלום

אחרי שני ביקורים אצל רופאים מומחים לאף אוזן גרון, החלטתי שאני רוצה עוד חוות דעת. כבר חצי שנה שיש לי לעיתים מעין תחושה שאני -כאילו- מתחיל להיות חולה, אבל אני לא באמת נהיה חולה. לפעמים קורה שמתפתחת תחושה של גרון יבש (שאני לא יכול לשנות עם שתיית כוס מים) וזה מתלווה בליחה לבנה מעטה ומציקה. לגבי האוזן, יש לי תחושה של מעין טיפת מים תקועה שם ולא יכולה לצאת, או שינוי בלחץ אוויר קטן שלא נגמר. זה לא כואב בד"כ אבל לפעמים זה גם כואב. כשהלכתי לבדיקות אצל רופאי אף אוזן גרון נאמר לי או שתקועה לי שם בועת אוויר ואין מה לעשות עם זה (חוות דעת שנשמעת לי מוזרה בהחלט), או שאין לי שם שום דבר. משיחות עם אנשים הבנתי שזה יכול להיות קשור לעצבים באזור (קשור לשיניים?) או אולי אלרגיה? או סוג של גידול באוזן? יש לי תור לבדיקת שמיעה בקיץ. אשמח לקבל כאן חוות דעת מקצועית. תודה רבה

לא יודע מה זה בועית אויר תקועה...לא ניתן לתת יעוץ רציני מבלי לבדק אותך. מצטער. מאוד ממליץ לך לפנות שוב לבדיקה ולהכין לפני זה - באופן כתוב את שאלותיך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר