ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/05/2014 | 21:57 | מאת: דנה

היי אודי, אני כבר כמה חודשים קמה כל בוקר עם ליחה כבדה בגרון, הבנתי שזה הרבה פעמים משתיית חלב אבל אני לא שותה משקאות חלב בכלל. זה עושה לי בחילה קשה, ומקשה עליי את צחצוח השיניים בבוקר, הרבה פעמים זה גורם לי לרפלקס הקאה ואני מקיאה. מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות? תודה רבה דנה

תתכנה מספר אפשרויות - סינוסיטיס או דלקת כרונית באף REFLUX אלרגיה לגבי ענין החלב - לא כל-כך מתמצא ברופאה סינית או נטורופטיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר