כאב גרון שלא עובר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/05/2014 | 16:58 | מאת: ג

שלום, כבר כחודש וחצי כואב לי הגרון, לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל מורגש כל הזמן. אין החמרה בבליעה ואולי אפילו רגע של הקלה בבליעה. הגרון אדום אבל אין פצעים או משהו וחוץ מזה בכללי מרגישה טוב. מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות כדי להפסיק את הכאב?ניסיתי כבר תה עם דבש, מים חמים, סוכריות למציצה- אבל שום דבר לא עוזר ליותר מזמן קצר.

רצוי למצא מה הסיבה (אבחנה) בכדי להמליץ על טיפול מתאים. זאת כמובן לא ניתן לעשות באופן כזה. לכן - אין תחליף לבדיקת רופא.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר