נקודה בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/05/2014 | 17:00 | מאת: אריאל

שלום רב. חש לי שקגים עם משקעים ולפעמים מתגלות אבנים בשקגים. לפני מספר ימים חשתי אי נוחות מאחורי הלשון וגילתי מעין נקודה לבנה כמו גולה חצ'קונית . חשבתי שזו אבן אבל לא הצחלתי להוציא אותה כי זה נראה שזה חלק מהשקד ולא תפליט. יש לציין שאין כאבים ואני בקושי מרגיש אותה השאלה מה עושים? האם זו פפילומה? ציסטה?

לא ניתן לתת לך עצה אלא שמכיוון ובעקרון יתכן ממצא רגיל או דלקתי או אחר. פשוט לקבע תור וקבל תשובה ברורה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר