גוש בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/04/2014 | 18:30 | מאת: אליסה

היי, יש לי כבר חודש וחצי תחושה של גוש תקוע בגרון מה שגורם לאי נוחות בכל רגע נתון ובמיוחד קשה על אכילה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא ציין שמדובר בליחה מנזלת אלרגית ונתן לי פליקוזנס ואריוס. כבר כמעט חודש שאני מטפלת וזה לא עובר, הליחה לא מתקדמת בכלל מהגרון וכבר הגעתי למצב שאני מקיאה בכל פעם שמנסה לכייח אותה החוצה. מה מומלץ לעשות הלאה? אני נואשת תודה!

אולי מדובר בREFLUX יש מקום להבדק על ידי רופא אאג ויעוץ גסטרואנטרולוג

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר