הרגשה של גרון בוער

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/04/2014 | 15:22 | מאת: עוז

ד"ר שלום, אני אנסה להסביר את ההרגשה למרות שמרגיש לי קצת מסובך. כמעט כל בוקר כשאני מתעורר אני מרגיש שהגרון שלי בוער מבפנים, ההרגשה מגיעה מתוך הגרון אבל הכוונה היא ללוע בפנים למעלה ממש איפה שיושבים השקדים. כשאני אומר גרון אני מתכוון לשם ולא לממש בפנים נגיד באיזור הצוואר. בבוקר כשאני שותה שתייה חמה זה ממש מקל על הבערה עד להיעלמות מוחלטת. זה שב מדי פעם במהלך היום אך כמעט תמיד מופיע בבוקר. היה לי את זה לאורך כל החיים אך תמיד זה היה אחת לכמה חודשים והנה בחודש האחרון זה תוקף אותי באופן יום יומי. אני יודע שאתה לא יכול להסתכל על הגרון שלי מכאן אך הייתי שמח אם לפחות ע"פ התיאור תוכל להעלות בפניי במה אתה חושד תודה

יתכן על שום שאתה נושם דרך הפה ולא האף ואז הלוע - גרון מתייבש - כואב ולכן לאחר שתיה - האזור נירטב והכאב מוקל. פתרון - גש להבדק ולהתיעץ עם רופא אאג!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר