אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

27/04/2014 | 13:16 | מאת: צליל

שלום היתה לי דלקת באוזניים לפני שבועיים וכאבים חזקים באוזן. הרופא נתן לי טיפול ליבוש נזלת וטיפות לאוזניים "דזורן" שמתי טיפול במשך שבוע הכאב עבר אבל האוזן סתומה חזרתי לרופא שאמר לי להמשיך ל10 ימים את הטיפות רק באוזן הסתומה לפי מה שראה יש לי שתף דם באוזן עבר עוד שבוע ועדין אני לא שומעת באוזן מה עלי לעשות?

27/04/2014 | 13:17 | מאת: צליל

יש גם לציין שאין לי מוגלה

יתכנו עדין נוזלים או שטף דם - כפי שציינת שיש לך באוזן - שמסבירים - ובאופן לא חריג - את תחושתיך . ממליץ לשוב ולהבדק!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר