הרחבת אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

22/04/2014 | 20:26 | מאת: תות

שלום אני כשלוש שנים אחרי ניתוח מתקן באף הכלל השתלת סחוסים. שמתי לב כי האף נהיה צר מאוד..ממש דקיק ולא מתאים לפנים. האם ניתן לבצע ניתוח להרחבת אף וזה ניתוח מצליח עם אחוזי הצלחה גבוהים? אני חוששת שיהיה ספיגת סחוסים או סחוס שיבלוט. מה אתה מה ניתן לעשות במקרה כזה?

לפנות למנתח אף מעולה במיוחד ולהקשיב לו היטב! אפך מועד לסכנות בכל ניתוח נוסף!

29/04/2014 | 20:12 | מאת: תות

אני ככ פוחדת וחרדה. חשבתי שהניתוח המתקן יהיה כבר הסוף לסיוט הזה. אני יודעת שלא נוהגים להמליץ אבל אני לא יודעת למי לפנות..אני פוחדת ליפול בידיים לא מיומנות או מקצועיות מספיק. עייש נחשב מעולה במיוחד? תודה וסליחה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר