עזרה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/04/2014 | 01:58 | מאת: שרון

שלום דוקטור מזה כבר שבועיים יש לי בלוטה בגרון בצד קרוב לגרגרת הייתי לפניי שבועיים אצל רופא אאג והוא אמר לי שזה כלום שזה בלוטת לימפה שהתנפחה כתוצאה מהתקררות או פצע בפה או משהו 6זה יעבור תוך כמה ימים עבר שבועיים ולא עבר לי אני נורא מפחדת אם רופא בדק אותי אז אני צריכה להיות רגועה? למען האמת שבאמת הייתה לי סוג של התקררות כזאת וכאבים בבליעה ועבר עכשיו חזר לי כמו הרגשת אטימות וחולשה כזה עייפות.. בבקשה תעזור לי אני בחרדות.. בלוטה שמתנפחת לוקח לה זמן לרדת? ולפניי כן עשיתי התעמלות פנים כזאת לחצתי על הסנטר למטה ופתחתי תפה יכול להיות שמזה התנפחה לי הבלוטה.. בבקשה עזרה אני בת 21

שווה להבדק על ידי אותו רופא ולהשוות את הממצא לבדיקה קודמת. בהחלט יכול להתאים למחלה ויראלית של דרכי נשימה עליונה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר