קוצר נשימה בגלל משהו באף...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/04/2014 | 22:32 | מאת: דוד

שלום,, אני בן 43, רזה וגבוה, בריא בדר"כ. כבר כמה עשרות שנים שאני מרגיש לעיתים קרובות שאין לי מספיק אויר כשאני נושם. בדקתי את הריאות והרופא אמר שזה נראה לו בסדר. הייתי אצל רופא א.א.ג והוא אמר לי שיש לי מחיצה קטנה בתוך האף שחוסמת חלק מהאויר ולא כ"כ הבנתי. מה זאת המחיצה הזאת? היא באמת משפיעה ואיך אפשר להוריד אותה אם זה יכול לעזור? מה הסיכונים וכמה זמן לוקחת פעולה כזאת? אודה לך אם תרחיב מעט. בתודה.

מחיצת האף - הקיר המפריד בין נתיב האויר האפי מימין ושמאל. ישנם מצבים שעקמומיות של קיר זה גורם לחסם .

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר