הרצוג 5 רעננה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/04/2014 | 18:10 | מאת: נירית

אני חולת פרקינסון מזה 10 שנים. מצבי קל יחסית. אני סובלת מידי כמה חודשים מתחושה של חנק. אפרט: לפעמים זה קורה שאני שואפת גרגיר קטן של אוכל או סתם קורה לי שאני שואפת טיפת רוק ואז- אני לא יכולה לנשום ועם כל שאיפה נשמעת שריקה וזה מתגבר ואני מרגישה שאני נחנקת עד שאני מחילה שוב לנשום . מה עלי לעשות .דבר זה גורם לי לחרדות של מתי זה יחזור. נבדקתי אצל רופא ראות והוא לא מצא כלום. כיצד עלי לנהוג כשזה קורה לי ולאיזה רופא לעלי לפנות. (הייתי גם אצל א.א.ג) בברכה נירית

תתכן הפרעה של תנועה בושט או - ו בגרון. יש מקום לבדיקה במרפאת בליעה הקיימת כחלק ממרפאת אאג במרבית בתי החולים הציבוריים ( - כדוגמת שיבא - וולפסון).

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר