משהו תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/04/2014 | 21:01 | מאת: א

היי דוקטור, לפני כשבועיים התחילו לי כאבי גרון ושיעול יבש ותחושה של משהו תקוע בגרון כאילו שלחם נתקע בגרון וגם כשאני שותה מים זה לא עובר. שמתי לב שזה קורה לי בעיקר אחרי שאני אוכלת לחם (אני סטודנטית וכשאני בלימודים אני אוכלת רק סנדביצ'ים) הייתי כבר אצל 2 רופאי משפחה שבדקו לי את הגרון ואמרו שזה כנראה ניוון של שרירי הגרון בגלל שיש לי כאבי גרון כבר המון זמן. רציתי לשאול מה יכולה להיות התחושה הזו של משהו תקוע בגרון מכיוון שכאבי הגרון כבר עברו והאם זה יכול להיות קשור גם לקיבה?

ישנן מספר אפשרויות - חסימה אפית וכתוצאה מכך נשימה דרך הפה ויובש בגרון כמו-כן בהחלט אפשרי שמדובר בהפרעה במערכת העיכול... ממליץ להבדק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר