לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/04/2014 | 16:03 | מאת: יוסי

שלום, בחודש האחרון יש לי לחץ באוזניים בעיקר באוזן שמאל, הלחץ אינו כזה אשר מרגישים בו שחרור והקלה בעת בליעת רוק או פיהוק, אלא משהו פנימי יותר. הרופא אף אזן גרון בדק ואמר שנקי בפנים ושלח אותי לעשות בדיקת שמיעה וטימפנומטריה. יכול להיות שהדבר הזה מסוכן? ממה זה יכול לקרות? חשוב מאוד לציין שהכאבים אינם קיימים בבוקר ומגיעים בעיקר בערב, האם עליי לבדוק חשש למשהו בראש? גידול אולי?

יש חשיבות רבה לבדיקת השמיעה בעיקר באם לא נימצאו הסברים ללקות השמיעה בבדיקה הגופנית. לאחר בדיקת השמיעה ניתן יהיה לדון מה הבעיה - חזור לרופא שלך עם הבדיקה בהקדם.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר