אף סתום בצד אחד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/04/2014 | 08:00 | מאת: מאיר

שלום. אני בחור בן 31 בריא ולאחרונה התחלתי להרגיש אף סתום 100 אחוז בצד אחד בזמן שינה בלילה, ברוב המקרים בצד השמאלי אך לעיתים גם בצד ימין אך שאני קם האף נפתח בכ 50 אחוזים כעבור 5 דקות ונשאר כך כל היום. הייתי אצל רופא אא"ג שלא בדק אותי כלל וקבע שמדובר במחיצה עקומה באף ואפשר לחיות עם זה ככה ואם לא טוב אפשר לנתח , עוד קבע הרופא שיש לי את זה מזמן ורק עכשיו שמתי לב לכך. עם כל הכבוד לרופא אני מכיר את עצמי די טוב ואני בטוח במאה אחוז שחודש שעבר הכל היה תקין אצלי והייתי נושם באופן שווה בשני הצדדים. האם יכול להיות שיש משהו אחר מלבד המחיצה ? תודה

הסבר שהוצא בהחלט סביר. ממליץ לך להבדק שוב על ידי רופא אאג נוסף.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר