דימום בעת קינוח אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/04/2014 | 17:26 | מאת: מיטל

שלום, לפני 12 שנה עברתי ניתוח במערות האף ומאז, למרות שאינני סובלת יותר מסינוסיטיס, אני סובלת במעברי עונות מדימום מהאף כאשר אני מקנחת אותו. היום אני נמצאת בשבוע 14 להריון. מתחילת ההריון ועד כה, אני עם אף סתום בדם. אני מקנחת כל הזמן ורק דם יוצא. קניתי תרסיס מי מלח - לא עוזר. אני מרגישה שהדם מגיע גם לגרון וזה גורם לבחילות נוראיות. מה ניתן לעשות?

אמת שלא הרבה - אלא מי מלח... אבל חשובה בדיקת אאג - כדי לודא מהו הממצא או הגורם.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר