כאבים חדים בגרון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

27/03/2014 | 14:30 | מאת: נטי

שלום אני בת 28 ממש לפני יומיים התחלתי באופן פתאומי לחלוטין לסבול מכאב חד שהולך וחוזר בגרון בבית הבליעה בצד שמאל ברגע שאהני בולעת רוק רוב הזמן הבליעה חלקה ולא מלווה בשום כאב אבל לפעמיים אני בולעת ופתאום מרגישה כאילו יש לי משהוא חד בגרון ששורט אותי חזק בצד שמאל זה כמו הרגשה שמשהוא זר בגרון שלי שעולה ויורד לי זה גם מורגש בזמן שאני מדברת אני מודאגת מאוד כי מעולם לא חוויתי סוג כזה של כאב זה מאוד לא ברור הלכתי חלרופא שבדק ולא ראה שריטה או משהוא דומה אמר אולי התפתחות של דלקת מנסיוני האישי בעבר היו לי המון דלקות גרון מעולם לא הרגשתי תחושה כזו או דומה לזו זה ממש כאב חד ומציק בגרון לפעמים זה משפיע לי על האוזן השמאלית ממש כמו סכין שעוברת שם אשמח לקבלת תשובה תודה ויום טוב

עשויים להיות מספר הסברים - דלקת,גוף זר, אפטה, אלו בדרך כלל אמורים להיות גלויים בבדיקה . לא תמיד זה כך. באם לא עובר תוך מספר ימים - ממליץ להבדק שןב.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר