קונכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

26/03/2014 | 13:09 | מאת: שני

שלום, מיזה כמה ימים יש לי ממש קושי בנשימה, הופנתי ל CT מערות הפנים, יש מועד לניתוח רק בעוד ארבעה חודשים. תשובת CT : הסינוסים תקינים ה- OMU חופשי דו צדדית הקונכה האמצעית משמאל מאווררת ומוגדלת קיים עיבוי רירית בקונכה התחתונה משמאל, במיוחד בקצה האחורי 1. האם בניתוח הנ"ל לוקחים ביובסיה ? 2. יש לי כאבים חזקים בפנים האף, ויותר קושי בנשימה יש מה לעשות לכאבים ? אני דואגת, חלילה יכול להיות משהו לא טוב.... ? אודה על תשובתך

ממצא של טורבינה מוגדלת - מסבירה את התלונות החסימתיות - ניתן לשלוח לביופסיה. לפי התאור לא חשוד. מדוע אינך מתעיצת עם הרופא שהרי ראה הממצא ב CT ולפיו החליט על ניתוח?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר