כאב מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/03/2014 | 21:27 | מאת: אנונימית

לום.מזה שבוע וחצי אני סובלת לפרקים ביום מכאב מאחורי האוזן שהחל רק בערב ובימים האחרןנים מופיע גם ביום.הכאב מאחורי האוזן התחיל להקרין לצוואר מטה ולעורף וכמו כן בימים האחרונים החל להקרין לאחורי הראש (בהרגשת לחץ חזק) .יש לציין שהכל מדובר בצד שמאל.ולפעמים שאני אוכלת בצד שמאל אז כואב לי מאחורי האוזן. אציין שאין לי כאבי אוזנים.והכאב לא כואב במגע.זו הרגשת כאב נוקשה. אשמח להכוונתך.

? ישיתרון בבדיקה של רופא אאג אולם ההתרשמות הינה דווקא לכוון אורטופדי.

23/03/2014 | 15:03 | מאת: אנונימית

האורטופד הוא הרופא שמטפל בבעיות בעמוד שידרה צווארי - שיכן ושם מקור הכאב.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר