סינוסיטיס בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/03/2014 | 04:30 | מאת: רונית

אני בהריון כעת בשבוע 29. לפני כשבוע סיימתי טיפול של שבוע בזינת מרופא אף אוזן גרון בשל דלקת בסינוסים. לא נטלתי את האנטיביוטיקה בשעות קבועות לצערי. אני עדיין מרגישה כאבי ראש חזקים בעיקר בין העיניים וברכות. שיעול שמתגבר ונזלת. רופא אף אוזן גרון בדק לפני כמה ימים ואמר כי כעת אינו רואה בבדיקה את הזיהום שראה לפני האנטיביוטיקה, אך לא ניתן לעשות בהריון צילום של מערות הפנים. האם אין אפשרות בהריון לבצע צילום פנים? האם ישנה אפשרות לבצע אולטראסאונד בפנים?? מה ניתן לעשות במידה וכאבי הראש אינם פוחתים כבר כחודש ימים לפחות והשיעול מחמיר?

אין צורך בצילום. הגורם לכאב הינו הגודש בסינוסים - לאו דווקא החידק ( - בעתיו את נטלת האנטיביוטיקה). טיפול בגדש בהריון בעיתי כי התרופות יכולות להשפיע על השליה. התיעצי עם רופאך!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר