יש לי נוזלים באוזניים לאחר הצטננות .

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/03/2014 | 15:27 | מאת: נלי

שלום רב לכם. יש לי נוזלים באוזניים לאחר הצטננות . כאשר עשיתי שטיפת אף במים מלוחים לפי המלצת רופא , קבלתי יותר נוזלים. יש לי אלרגיה לפניצילין ו נוסידקס. א.א.ג. נותן לי רק קולדקס לייבוש נוזלים. האמת זה לא כל כך עוזר לי. אולי קיימות תרופות אחרות שלא מכילות פניצילין ו נוסידקס ו מייבשות את נוזלים באוזניים? אם ידוע לכם שיטות שונות לא רק פרמצפטיות בנושא הנ"ל ,אשמח מאוד לקבל. אני במצב הזה כבר יותר מחודש,בבקשה תתנו לי עצה המתאימה. אשמח על התשובה המהירה. תודה מראש, נלי

פניצילין הינה אנטיביטיקה שנועדה לעזור לגוף להתגבר על חידקים. הקולדקס והנוסידקס מפיגות גדש . אין כל קשר בינהן. ממליץ - לפני כל טיפול להבדק! אני מקווה שחלה הטבה מעת כתיבת השאלה.

24/03/2014 | 14:55 | מאת: נלי

שלום רב לכם. תודה על התשובה . אין לי כבר נזלת ירוקה מאף,אך קבלתי נוזלים באוזניים לאחר שטיפת אף במים מלוחים . הייתי פעמיים אצל רופא א.א.ג. וקבלתי קולדקס לייבוש נוזלים באוזניים. יש לי אלרגיה ל נוסידקס ו פניצילין. אני גם קניתי מסטיק לפי המלצת א.א.ג.,כדי להוציא נוזלים מאוזניים. יש לי הרגשה של שטחים דקים ש נדבקים ו נפרדים בזמן בליעה. כאשר אני לוחצת על אוזן מקבלת קצת כאב ו הרגשה של דלקת,כי יש עדיין נוזלים באוזניים שקבלתי מ אף בזמן שטיפת במים מלוחים. אני חוששת שבנוזלים שקבלתי באוזניים יש חיידק שצריך לסלק. כאשר אני שוכבת על אוזן ימיני כל נוזלים עוברים לצד ימיני,ו אם אני שוכבת ב צד שמאלי כל נוזלים עוברים ל לצד שמאלי. הרופא א.א.ג. נותן לי רק קולדקס שלא פותר את הבעיה. אם ידוע לך מה יכול לייבש אוזניים מנוזלים? מה השיטות שתתאימו לי ו לא רק קונבנציונליות? אשמח על התשובה המהירה. תודה מראש, נלי

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר