ירידה בשמיעה לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/03/2014 | 14:29 | מאת: איילת

שלום רב, הבן שלי בן שנתיים ושמונה חודשים ולאחרונה הבחנו כי הוא מרבה להרים את הקול, לדבר בצעקות לעיתים וכמו כן לבקש להעלות את עוצמת הווליום בטלויזיה, רדיו וכו' וכן אף חוזר ושואל "מה?" על דברים שנאמרים לו, ואת חלקם הוא אף לא שומע, ייתכן וזה נובע מחוסר ריכוז או תשומת לב אך מכלול התופעות ,הדי חדשות יש לציין, העלו אצלנו חשד שאולי חלה אצלו איזושהי פגיעה בשמיעה ושעלינו לבדוק את הנושא. עוד אוסיף כי הוא מרבה למשוך באף בשבועות האחרונים ולאחר צינון קל שהיה לו לפני מספר שבועות. אציין כי הוא לא סובל מדלקות אוזניים תכופות הדורשות טיפול אנטיביוטי. אשמח לעזרה. תודה איילת

כל נוזל באוזן התיכונה שבא כחלק מדלקת דרכי נשימה עליונה (הצטננות) יכול לגרום לירידה בשמיעה. קל לאבחן - לגשת לבדיקת רופא!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר