שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/03/2014 | 00:42 | מאת: יעל

משבוע שעבר היו לי שיעולים,כאבי גרון וצמרמורות חום. רופא המשפחה איבחן שיש לי דלקת בסינוסים ודלקת בסמפונות העליונות. נתן לי שני סוגי אנטיביוטיקות:ג'ינט ודוקסילין 100. לאחר 8 ימים,הצמרמורות הסתיימו,כאבי גרון הסתיימו,נשאר שיעול טורדני במשך כל היממה ובעיקר בזמן השינה. האם יש תופעות לוואי לדוקסילין 100 של שיעול טורדני? מה עלי לעשות? אודה על תשובתך המהירה.

לוקח זמן גם לאחר שהדלקת החידקית (שעליה מכוונת האנטיביוטיקה) חולפת ועד שיש הפסקת שיעול - אפילו שבועיים!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר