בעיה באוזן חודש ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

26/02/2014 | 16:09 | מאת: עמית

שלום אני בת 38 סובלת בחודש האחרון מאוזן ימין שבה יש לי נקב. האוזן מפרישה נוזל לי זה נראה המוגלה. הייתי אצל אף אוזן גרון נתן לי מי חמצן וטיפות סילוקן ואוגמנטין למשך 10 ימים. לאחר עשרה ימיים ללא שיפור החליף לי את הטיפול לטוברקס ואנטיביוטיקה אחרת. ושוב למשך עשרה ימים וללא שיפור. שוחחתי איתו היום לאחר שהגיעה תשובה של משטח שעשה לי מהאוזן לאחר שהיה עקשני ובמשטח יצא aspergillus flavus ללא שמרים. הוא אומר לי היום לשים טיפות אגיסטן או אוטומיצין. קראתי שאסור לשים אגיסטן כשיש נקב האם זה נכון האם מותר? מה הטיפול הטוב ביותר אני משתגעת כבר אני חודש ימים עם האוזן הזאת ועם אנטיביוטיקה. אשמח לעזרתך נואשת!!!

בענין האגיסטן - מותר. בענין הטיפול צריך אולי להוסף ביצוע של ניקוי תכוף והמנעות ממים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר