כאב באוזן ולחץ באזור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/02/2014 | 17:50 | מאת: רומי

מיום שבת האחרון,אני סובל בכאב באוזן !! באוזן שמאל וגם קצת אוזן ימין, יש לי לחץ גם מעל האוזן,כמו של נסיעה לים המלח,ומטוס... האמת שטסתי לא הייתה לי הרגשה כזו,אבל זה מטריף אותי !! הייתי אצל הרופאת משפחה חדשה כי אני בן 18 והייתי מטופל עד כה אצל ילדים... והיא לא מצאה כלום,אני באמת לא יודע מה לעשות !! :( זה לחץ כזה מטורף מעל האוזן. מקווה שתוכל לענות לי, תודה.

יכול להיות שיש נוזלים בשל צינון ושינויי הלחץ. תנסה לפמפם בעדינות או לפנות לרופא אאג.

20/02/2014 | 17:13 | מאת: רומי

לאמא שלי יש חברה שהיא רוקחת,היא אמרה לה שיש עכשיו ווירוס שיש אצל מלא אנשים... הרופאת משפחה שלי רשמה לי דקסמול,אז היא נתנה לי לשתות כמה ימים... ועם לא יעזור,לפנות לרופא א.א.ג או נוירולוג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר