צפצופים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

31/07/2011 | 10:32 | מאת: רמי

בלילה אני שומע צפצופים באוזן שמאל .אני לא יכול לשים את הראש על צד שמאל כי אז מתחילים צפצופים חזקים .כשאני מתעורר באמצע הלילה הצפצופים חזקים במיוחד.

מה השאלה? ללמוד מדוע יש צפצופים נידרש לבדוק את האוזן. במידה ואין ממצא כגון פקק צרומן או דלקת צריך לבדוק את השמיעה בבדיקת שמיעה. באם יש ממצאים חריגים צריך לשקול הדמיה. בעקרון השכיבה על האוזן מנטרלת את אפקט המיסוך של הרעש הסביבתי המקל או מטשטש את הטינטון.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר