אולטרא סאונד צוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

05/02/2014 | 10:05 | מאת: מר

תוצאות לפני 9 חודשים באזור תת לסתי משמאל נצפתה בלוטת לימפה תגובתית בודדת מוגדלת עד 24מ"מ -כמו כן בתחנה 5 של הצוואר מימין הודגמו עוד מספר בלוטות תגובתיות המגיעות בציר אורכי עד 15 מ"מ -באספקט לטראלי של הצוואר מצד שמאל נצפתה קשרית לימפה שטחית בגודל עד 9 מ"מ בעלת מרקם תקין. ועשיתי סינר אצל אף אוזן גרון יצא תקין תוצאות לפני שבוע אונה ימינית 13*16*39 מ"מ זרימת דם סבירה אונה שמאלית 14*17*37 מ"מ זרימת דם סבירה נצפו בלוטות לימפה מוגדלים בשרשרת הגיגולארית :עם ציר אורכי מימין עד 10 מ"מ כמו כן בלוטה נוספת בשליש העליון של הצוואר הימני עם ציר אורכי כ 15 מ"מ ומשמאל הודגמה בלוטה בצוואר עליון עם ציר אורכי 18 מ"מ ובשרשרת הגיוגולארי מספר בלוטות עם ציר אורכי עד 9 מ"מ .הודגמה בלוטה נוספת אחורית עם ציר אורכי כ 22 מ"מ. מה אני אעשה עוד דואג ומפחד

05/02/2014 | 15:21 | מאת: מר

אני בן 28 בריא בדרך כלל הלימפה של 24 ממ מצאתי במישוש לפני 9 חודשים ומאז אני חרד ועשיתי את הבדיקות האלה

09/02/2014 | 08:36 | מאת: מר

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר