תשובת צילום מוואר מדאיגה אנא השב בהקדם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/01/2014 | 17:59 | מאת: אהרון משה

דר' אודי יקירי , תשובת האולטרסאונד צוואר שקבלתי אגרסיבית ומפחידה !!! , שלל בלוטות נפוחות מימין עד 12 ממ במרקם תקין כולל שתיים שטחיות מצד שמאל עד 14 מ"מ אני מודאג מאוד אנא הבע דעתך לגבי מה שנרשם מודגש בתשובה בבולט : " הודגמה בלוטה סבמנדיבולרית היפואקוגנית ללא הדגמת הילוס בתוכה - חשודה ? " בסיכום נכתב : " דרוש ביקורת של בלוטה הלימפה מימין תת לסתית בעוד חודש " מה משמעות של בלוטה כזו שאין בה הדגמת הילוס בתוכה ? , מדוע בלוטה שאין בה הילוס כל כך חשודה ? האם ללא הילוס בתוכה הכוונה שניא נגועה וממאירה ?? כל הסיפור מתחיל להראות כמו מחלת הסרטן ! שכן הבלוטות לא נסוגו כבר חושדיים . דר אני מפחד האם נשמע לך כמו הסרטן ? בבקשה תשובה כמה שיותר מהירה - תודה רבה

תוצאות הבדיקה עצמה לא "אומרות" דבר. צריך להיות לממצאים אלו הקשר קליני - כלומר עם הבדיקה - הסיפור של מה שיש ברקע ועוד. לפיכך מומלץ להבדק על ידי רופא שיעכול לעשות ההקשרים ולפעול בהתאם (לדוגמא: - מעקב - אנטיביוטיטקה - ביופסיה וכו').

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר