דלקות גרון חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/01/2014 | 07:09 | מאת: אושר

בוקר טוב, אני בת 39 וסובלת מדלקות גרון קשות מאוד, לפחות 3-4 פעמים בשנה שמלווה בחום גבוה, מוגלה בגרון, ושבוע במיטה עם סטרפקוקס a. הטיפול תמיד היה רפאפן ל10 ימים ועובר עד הפעם הבאה. לפני שבוע חטפתי את הדלקת עם חום מאוד גבוה והרגשה כללית נוראית ביותר, ניגשתי לרופא אא"ג והוא הסביר לי שאני צריכה לעשות ניתוח ליזר. זו פעם ראשונה שאני שומעת על ניתוח כזה, האם זה יעזור לי , זה לא מסוכן הניתוח הפולשני הזה? ומה החסרונות שלו?

את אולי צריכה לעבר ניתוח לכריתת השקדים - לא ברור לי מה זה ניתוח לייזר. הלייזר הוא עזר טכנולוגי שאיתו ניתן לבצע ניתוחים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר