שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/01/2014 | 01:04 | מאת: רוני

שמתי לב שכשיש לי חום גבוה, אני משתמש באקמול. קראתי את הוראות השימוש וראיתי שיש הרבה אזהרות. לכן חשבתי שנית האם זה נכון שאני משתמש באקמול, או שבכלל עדיף להשתמש בכדור אחר. לכן, רציתי לשאול: 1. מה הכדור ה"בריא" ביותר להורדת חום? איזה אלטרנטיבות קיימות בשוק? 2. האם לאקמול יש יותר יתרונות או יותר חסרונות כאשר משתמשים בו לצורך הורדת חום?

אקמול בטוח מאוד - בשימוש זמן רב - צריכה של כמות גדולה בבת אחת עלולה לגרום לנזק לכבד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר