באשה מהלוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/01/2014 | 06:03 | מאת: אומללה

האם יתכן שהבאשה נובעת מחלקה הפנימי של הלשון או משקדי גרון נגועים באופן קבוע בנקודות לבנות... אציין שאין לי דלקת חניכיים, לא בעיות שיניים הפה שלי מטופל ובעצם משוקם, ללא בעיות או סיבוכים.. האם המחלה הזו ניתנת לטיפול בתחום רפואת אף אוזן גרון?

13/01/2014 | 06:25 | מאת: אומללה

לא כל הזמן יש נקודות לבנות, לפעמים הן נעלמות אבל יש שקדים גדולים שבעיניי הם נראים כסדוקים (אני לא רופא) פעמים ספורות לאורך השנים נעשתה לי בדיקת מעבדה לגילוי חיידקים הבדיקה מכונה "תרבית", אף פעם לא נימצא דבר. בכל זאת אני חוששת שיש משהו. בעקר הדברים ארצה לברר האם קיים קשר לתופעת הבאשה? אם כן האם זה פתיר?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר