אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

10/01/2014 | 05:15 | מאת: מיר

בוקר טוב בשבועיים האחרונים אני שם משחת דרמקומבין באוזן, אתמול רופא המשפחה טען שיש לי מוגלה באוזן (שכחתי לומר לו על המשחה). יכול להיות שהוא פירש את תוצרי המשחה כמוגלה. קיבלתי לשם כך טיפות אופלוקס , אני לא מתלהב לשים סתם אם זה לא באמת מוגלה. ואין לי נגישות אליו בימים הקרובים. וחוץ מזה האם יש בעיה בטיפות אלה? תודה מראש שבת שלום

?? לא ברורה לי השאלה? אם אין כאב והפרשה - ויש שיפור לעומת מה שהיה לפני שהחלת בטיפול במשחה אז כניראה שהבראת ואולי באמת המשחה הינה דומה למוגלה ולכן שגה רופאך בהבנת מה שראה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר